Selecteer een pagina

Het leven bestaat uit keuzes.

Alles is een keuze.

Niet zo evident om het steeds zo te bekijken, maar voor mij wel de manier om mijn leven te leven.

Hoe jij reageert op gebeurtenissen, met wie je omgaat, waarmee jij je voedt,… het zijn allemaal keuzes.

Kijk eens naar jouw planning.

Zie jij iets wat jou blij maakt of zie jij mogelijkheden om andere keuzes te gaan maken, zodat je wél meer blijheid kan voelen?

Waar zou jij andere keuzes willen maken? #courageisthekey

En nog belangrijker: hoe ga je dat doen? #justdoit

Voor mij: ik zou graag nog iets moediger willen zijn in het creëren van mijn aanbod en het in de wereld te zetten. Dus ik probeer elke dag kleine dingen te doen die me vooruit helpen met mijn grotere plan. Want ja, ook kleine stapjes maken een verschil.

#rippleeffect#compoundeffect