Selecteer een pagina

Alles wat ik doe en wie ik ben gaat over het maken van moedige keuzes. Of het nu gaat over je persoonlijke keuzes, over al die beslissingen die je als ondernemer hebt te maken of over hoe je best aan de slag gaat met de opvoeding van je hond? Het gaat allemaal over moed. De moed om keuzes te maken die écht bij je passen. Over loslaten van ‘waarheden’ en dicht bij jouw natuur te kunnen blijven en van daaruit nieuwe keuzes te gaan maken. Keuzes die je misschien wel een blijer leven zullen geven. Het zou zomaar eens kunnen…

Welkom bij Courage is the Key!

Dus… wat ga jij vandaag veranderen? Het kan iets heel kleins zijn. Eén andere keuze kan een grote impact hebben op jouw dag, jouw week en misschien wel jouw leven. Laat je me weten wat jij vandaag anders gaat doen? Ik ben benieuwd!

Life shrinks or expands in proportion to one’s courage.

Anaïs Nin

Elke dag, nieuwe keuzes

met Kris Sibelle

Creatief leven. Je openstellen voor wat er zich aandient. Keuzes maken die kloppend voelen voor jou.

Enerzijds werk ik met coaches samen. zij hebben de missie om anderen te helpen, om anderen weer in hun kracht te plaatsen, om anderen ondersteuning en tools te bieden. Ik faciliteer coaches in hun ondernemerschap. Om niet in de traditionele patronen van ondernemerschap te moeten vallen, om niet omwille van die reden zelf ten onder te gaan omdat ondernemen als veel voelt. Mijn missie als sidekick bestaat erin coaches zoveel mogelijk bezig te laten zijn met datgene waar zij net goed in zijn: met mensen omgaan, mensen helpen.

samen met jou ga ik onderzoeken wat je nodig hebt om bepaalde stukken van het ondernemerschap lichter te maken. Wat doe je zelf? Op welke manier doe je dat? Hoe efficiënt werkt dat? Wat kan je makkelijker, vloeiender maken? Waar verlies jij echt jouw energie als ondernemer? Samen zoeken we naar oplossingen. Ik ben jouw klankbord, jouw rode draad om de dots te verbinden.

Want ik geloof er enorm in dat jij als coach een enorm verschil maakt, een stevige impact maakt in levens.

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk met coaches samengewerkt. Het was bijzonder om te zien hoe vanaf het eerste moment ik als ondernemer een heel heldere doelgroep had, zonder dat ik hierover hoefde na te denken of er iets voor hoefde te doen. Het is ontzettend mooi om met heel verschillende coaches/trainers/therapeuten te mogen samenwerking. Ieder met zijn eigen expertise, een eigen manier van zijn, van handelen, van impact maken. Alles wat ik leerde van al deze coaches, neem ik mee in mijn leven en mijn manier van ondernemen. Dat is ook wat ik meeneem in nieuwe samenwerkingen

Sommige mensen denken dat ik zoveel dingen doe, maar waarom doe ik zoveel? Dat is omdat het mij blij maakt.

En waar ligt mijn focus? Die ligt op mezelf. En op waar ik nu echt blij van word in het leven. Dat is nu eenmaal van verschillende dingen doen.

dus het maakt niet uit wat andere mensen daarover denken , het gaat erom wat ik daarbij voel.

Over adviezen opvolgen

 

Voelen wat klopt voor jou.

Ja, je zal keuzes maken die toch niet de juiste blijken te zijn. Maar je zal gaan voelen. Voelen wat wél voor jou, voor je onderneming, voor je hond is. Wat juist is.

Door te gaan proberen, ga je ontdekken wat er klopt.

Dus wees niet bang om keuzes te maken. Je zal er alleen maar wijzer uitkomen.

The 3 C’s of life: Choices, Chances, Changes.

You must make the choice, to take a chance, if you want anything in life to change.

Kris Sibelle

Creative Game Changer